Salutare,

Noi suntem Magazinul de Jante, ne bucuram de cunostinta.

Modele unice

Gama variata

Calitate superioara

Preturi avantajoase

Magazinul de jante a fost infiintat in 2011 ca un proiect din pasiune si in scurt timp am devenit unul dintre cei mai importanti importatori de jante din Romania. Importam jante din toala lumea si distribuim in toata tara.

Aici gasesti o gama variata de anvelope noi si second hand,jante de tabla si aliaj de calitatea superioara noi si second hand.

Fiind dealerul cu cea mai mare vanzare la brandurile:

Vossen, Japan Racing, Vertini, Ferrada, Rohana, Rota, 3SDM ,suntem mai mult ca si calificati pentru a va oferi jante de calitate superioara.

Puteti alege dintr-o gama de peste 250 de modele de jante.Acoperim cu succes diverse stiluri si putem sa va oferim setul de jante dorit fie el elegant sau sportiv. Colaboram cu parteneri importatori de anvelope noi pentru a va putea oferi anvelope de calitate superioara de la producatori de renume precum: Michelin,GoodYear,Semperit,Nokian,Pirelli,etc.

Pe langa jante si anvelope si stance fitment va putem oferi si diverse accesorii precum : arcuri sport,telescoape reglabile,prezoane,chei,distantiere,adaptoare,piulite si suruburi.

Pe scurt, va putem oferi tot ce aveti nevoie pentru a va“incalta”,”modifica”,autoturismul fiind demn chiar probabil de o expozitie internationala,alaturi de echipa noastra.